#nmdf
Nick Marianos

NICK MARIANOS

FOUNDER
COMMERCIAL JAZZ

O ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΑΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ COMMERCIAL JAZZ, ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ VIDEO CLIP DANCE. ΔΙΑΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ / ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ #NMDF – NICK MARIANOS DANCE FACTORY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ NMDF DANCE CONVENTION.
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ:
Choreographer for Evita the musical May 2017
Choreographer for Hair the musical October 2017
Choreographer for Grease the musical December 2017
Assistant Choreographer for Cabaret the musical
Amita Motion Dance Coach
Creative director & Choreographer of Sakis Rouvas 2015 ημέρα θετικής ενέργειας
Choreographer and Stage Director for Amita’s motion positive day 2016, 2017 and 2018
Creative Director/ Choreographer For Madwalk 2018
Creative Director/ Choreographer for Mad VMA 2018
Choreographer for 37 Music Videos TV Shows & Fashion Shows Credits
Helena paparizou, Foureira, Sakis Rouvas, Demy, X factor Greece, X factor UK, Agnes Tour, Eurovision with Saki Rouva, Helena Paparizou, Eleutheria Eleftheriou, D.Vandi, Helena Paparizou, Eurovision Malta, Eurovision Greece

Manos

MANOS DAVARIAS

BREAK DANCE ADULTS

O ΜΑΝΟΣ ΔΑΒΑΡΙΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ BREAKING (BREAKDANCE).
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2001 ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ!
ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BREAKING, ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ events, video clips, promotions shows, commercials κ.α.
ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: Olympic Games Greece 2004 – Mad Awards 2007/2008 – ΑρεΙων Awards 2008 – Status Awards 2006 – Man of the year Awards 2006 – Playmate 2008 – ΝΙκος ΤΑκης Fashion Show – ΛΑκης ΓαβαλΑς Fashion Show – Concerts of Patty – Fame Story 2006 – X Factor 2011 Tattoo Convetion 2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018 – Tattoo Expo 2016/2017 – Eurovision Greece 2011 – Eurovision International 2011 – Eurovision Greece 2012 – Your Face Sounds Familiar 2017 – Amita Motion 2016/2017 – Mad Walk 2018 – Colour Festival 2018.

DWAVE

HIP HOP ALL STYLES

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ “Dwave” ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΜΕ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΧΟΡΟΥ. ΔΙΔΑΣΚΕΙ Hip Hop ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (Hip Hop International Greece , Street Fighters Greece, SDK Germany, Blaze Master Jam International etc.) . ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΩΣ ΧΟΡΕΥΤΗΣ (MAD VMA, ΗμΕρα ΘετικΗς ΕνΕργειας, X-Factor, Rising Star etc.) ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Dwave
Katia

KATIA APOSTOLIDOU

CHEERLEADER JUNIOR

ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ cheerleading, ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΟικονομικοΥ ΠανεπιστΗμιου ΑθηνΩν τμΗματος ΣτατιστικΗς. ΔΙΔΑΣΚΩ ΑΠΟ ΤΑ 19 ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕλληνικΗ ΟμοσπονδΙα cheerleading, προπονητΗ  απΟ την  ΑμερικΑνικη ΟμοσπονδΙα cheerleading (International Cheer Union-ICUcheer dance bronze), ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Latin & ΕυρωπαϊκΩν χορΩν (επΙπεδο bronze), Certificate of attendance CALISTHENICS, προπονητΗ και κριτΗ αισθητικΗς ομαδικΗς γυμναστικΗς απΟ την IFAGG, TRX certificate-suspension training course. Εχω συμμετΑσχει σε πολλΕς γυμναστρΑδες και ως αθλΗτρια και ως προπονΗτρια και στο παννελΗνιο πρωτΑθλημα cheerleading και Εχω υπΑρξει μΕλος ομΑδων cheerleaders σε μεγΑλες ομΑδες της Α1 Οπως ΟλυμπιακΟς, ΚΥμη, ΛαΥριο.

ELENA KOMOVA

COMMERCIAL JUNIOR

Ελενα ΚΟμοβα πτυχιοΥχους της ανΩτερης σχολΗς χοροΥ και μουσικΗς τΗς ΡωσΙας. ΕπαγγελματΙας χορεΥτρια και ΧορογρΑφος επΙ 27 χρΟνια.
ΔιδΑσκει χορΟ (κλασικΟ μπαλΕτο, Character, hip hop, High heels, commercial, funky jass).
Εχει συμμετΑΣΧΕΙ Ως χορεΥτρια και ΧορογρΑφος σε διΑφορα σημαντικΑ εγχΩρια και διεθνΗ show και χορευτικΕς εκδηλΩσεις (Evrovision, X-factor, Greek idol, dancing with the stars, Mad awards, Madwalk, ΚαλλιστεΙα, Arion, Your face sound familiar, Eurovision song of Greece, Eurovision Junior, just the 2of us, My style rocks, θΕατρα και Αλλα…
Εχει συνεργαστεΙ με σημαντικοΥς Ελληνες καλλιτΕχνες σε συναυλΙες και video clip.
Εχει λάβει μέρος Ως κριτΗς σε κριτικες επιτροπες σε διαγωνισμοΥς χοροΥ. ΕπΙσης Εχει διακριθεΙ η Ιδια και ΟΙ ομΑδες της σε διεθνΗς διαγωνισμοΥς χοροΥ Οπου τα τελευταΙα 5 χρΟνια καταλαμβΑνει την 1η θΕση. ΔΥο φορΕς στο international festival διαγωνισμΟ 1η θΕση (2017-2018) και 2η θΕση στο “HIP HOP international Greece” (2018).

Elena
Stefania

STEFANIA SOTIROPOULOU

CONTEMPORARY

ΑπΟφοιτος της ΚρατικΗς ΣχολΗς ΟρχηστικΗς ΤΕχνης και μεταπτυχιακΟ με υποτροφΙα απο το “London Contemporary Dance school” στο ΛονδΙνο. ΠρΩην μΕλος της χοροθεατρικΗς ομΑδας «Jasmin Vardimon Company» της ΑγγλΙας και επΙσης χορεΥτρια στην παραγωγΗ «Tannhäuser» της Royal Opera του ΛονδΙνου. ΕπΙσης συμμετεΙχε και σε παραστΑσεις με την Martha Graham Dance Company σε ΕλλΑδα και ΝΕα ΥΟρκη. ΤΕλος, Ηταν η βοηθΟς χορογρΑφου στα musical «Evita», «Hair» και «Grease» και χορεΥτρια και χορογρΑφος στο musical “Cats”.

NADIA TOMAZENKO

CONTEMPORARY

Η ΝΑντια ΤομαζΕνκο εΙναι απΟφοιτος της ΚρατικΗς ΣχολΗς ΟρχηστικΗς ΤΕχνης. ΑσχολεΙται κυρΙως με το σΥγχρονο και το hip-hop. ΠαρΑλληλα ασχολεΙται με πολλΑ styles (dancehall,  jazz, popping, house και breaking.) ΣυμμετεΙχε σε χορευτικΕς και χοροθεατρικΕς ομΑδες, Οπως: (ΟμΑδα «Migma» Οπου Ελαβε μΕρος σε δΥο χορευτικΕς παραγωγΕς «ΑδιΕξοδο», «ΤρελΟσπιτο», στο ΜΕγαρο ΜουσικΗς ΑθηνΩν “Hellenic Dance Company – Tomorrow” στο Εργο του Tono Lachky: Special Gala.) κ.α. Εχει πΑρει μΕρος σε διαγωνισμοΥς χοροΥ με σημαντικΕς διακρΙσεις: (semi final στο tune it up dancehall battle 1vs1, final στο tune it up dancehall battle 2vs2, final στο hip hop Skillz on the Floor 1vs1) κ.α. ΕπΙσης παρακολοΥθησε σεμινΑρια χοροΥ στην ΓαλλΑα το Big Up Kemp Οπου γνΩρισε ακΟμη καλΥτερα τη dancehall κουλτοΥρα και στο ΑΜστερνταμ σεμινΑρια hip hop στο Summer Dance Forever.

Nadia
Marina

MARINA NOTI

FLAMENCO

ΓεννΗθηκε και μεγΑλωσε στην ΑθΗνα. ΞεκινΑ σπουδΕς στο πιΑνο και το κλασσικΟ μπαλΕτο σε ηλικΙα 4 ετΩν. Εχει το ΠτυχΙο ΑρμονΙας της ΜουσικΗς (ΕλληνικΟ Ωδειο).
ΑπΟ το 1994 γνωρΙζει το Flamenco και αφοσιΩνεται ολοκληρωτικΑ σε αυτο. ΠαρακολουθεΙ μαθΗματα στην ΕλλΑδα και ταξιδεΥει πολΥ συχνΑ στην ΙσπανΙα μαθητευοντας δΙπλα σε μεγΑλους δασκΑλους του εΙδους. ΔιδΑσκει στις σχολΕς του ΦΩτη Μεταξοπουλου και του ΦωκΑ Ευαγγελινου επΙ σειρΑ ετων. Το 2010 ανοΙγει τη σχολΗ χοροΥ flamenco “A compás” στην πόλη της ΘεσσαλονΙκης. ΧορεΥει και χορογραφει σε πολλΕς παραστΑσεις, συναυλιακοΥς χΩρους και τηλεΟραση.
ΠροσωπικΟς της στΟχος η εμβΑθυνση στη μουσικΟτητα και η σχΕση αυτΗς με το χορΟ. ΔημιουργΟς της ομΑδας “Hermanos”, με Εντονα στοιχεΙα πειραματισμου με Αλλες μορφΕς Εκφρασης και εΙδη μουσικΗς (fusión).
Στο μΑθημα Video clip dance Flamenco ακολουθεΙται η απαραΙτητη βασικΗ τεχνικΗ, ρυθμολογια και χορογραφΙα flamenco (puro) με συνοδεΙα κιθΑρας, εισΑγοντας παρΑλληλα Ενα νΕο εΙδος με pop, funk, jazz, rock… μουσικΗ!!

AGGELIKI DOULIOTI

VIDEO CLIP DANCE

ΑγγελικΗ ΔουλιΩτη: ΞεκΙνησε να διδΑσκει στα 17 της χρονια Εχοντας στην κατοχΗ της 6 πτυχΙα χοροΥ IDTA αναγνωρισμΕνα απΟ Αγγλους κριτΕς. Εχει ασχοληθεΙ απΟ μικρΗ ηλικΙα με ενΟργανη γυμναστικΗ, με παραδοσιακοΥς χοροΥς Οπου δΙδασκε για κΑποιο χρονικΟ διΑστημα, λΑτιν (International style), street jazz, commercial και φυσικα το hip hop οπου εΙναι και το εΙδος διδασκαλΙας της. Εχει συμμετΑσχει σε πολλοΥς αγΩνες χοροΥ της ΕλλΑδας κερδΙζοντας 3 φορΕς την πρΩτη θΕση στην κατηγορΙα hip-hop solo το 2012 ( κΥπελλο ΕλλΑδας) IDTA και Αλλες δΥο φορΕς το 2013 σε Αλλους διαγωνισμοΥς Οπως Εχει πΑρει μΕρος 2 φορΕς στο HHI. ΑκΟμα, Εχει παρακολουθΗσει σεμινΑρια πολλΩν ξΕνων καταξιωμΕνων χορευτΩν ( ORIANA SIEWKIM,LES TWINS,JAKE CODISH, MEC GIASAR,RUDI SMIT, ΝΙΚΑ ΚLJUN, CAMILLO LAURICELLA, JOSH WHARMBY, SISCO GOMEZ) και Αλλων πολλΩν ακΟμη Οπως Εχει συμμετΑσχει σε φιλανθρωπικΑ events χορογραφΩντας για την ενΙσχυση του συλλΟγου “ΠΙΣΤΗ” και για το ”ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”. ΤΕλος, τα τελευταΙα χρονιΑ ασχολεΙται πολΥ με την χορογραφΙα και με ομΑδες χοροΥ στΕλνοντας τες σε διΑφορους διαγωνισμοΥς Οπως επΙσης φΕτος θα ναι η 4η συνεχομΕνη χρονιΑ που θα εΙναι coach της ομΑδας της σχολΗς με Ονομα N.M.D.F Crew.

Ageliki
Fuerza

FUERZA NEGRA

Ο Άγγελος Αποστολίδης (Fuerza Negra) γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας τον Δεκέμβριο του 1991 και στη συνέχεια, μετά από δυο χρόνια, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Η επαφή του με το χορό ξεκίνησε το 2004 με ένα είδος χορού ονόματι Krump (Kingdom Radical Uplifted Might Price) βαθιά επιρεασμένος από το ντοκιμαντέρ “RiZe”. Tο 2006 το Hip-Hop Dance τον κέρδισε με αρχικές επιρροές τα βίντεο κλιπ της εποχής, ταινίες όπως “You Got Served” και τα διάφορα βίντεο διαγωνισμών χορού, που πραγματοποιούνταν στο εξωτερικό. Τα επόμενα 4 χρόνια ασχολήθηκε εντατικά με την προσωπική προπόνηση στο συγκεκριμένο είδος, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα και άλλα street styles χορού(Poppin,Breakin,Lockin). Πέραν όμως της αφοσίωσής του, μεγάλη υπήρξε και η συμβολή των σεμιναρίων που παρακολούθησε με καταξιωμένους χορευτές από όλο τον κόσμο, αλλά και συνεχίζει να παρακολουθεί κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών. Με τον τρόπο αυτό καθιστά την επαγγελματική του κατάρτιση μια συνεχώς εξελισσόμενη διαδικασία. Παράλληλα, την προσωπική του πορεία ήρθε να συμπληρώσει και να λάβει σημαντικό ρόλο στη χορευτική του πρόοδο η συμμετοχή του στην ομάδα ‘’Funky Habits’’ το 2009 και στην breakin’ ομαδα ‘’Waveomatics’’ το 2013,τις οποίες
εκπροσωπεί μέχρι και σήμερα με πολλές προσωπικές αλλά και ομαδικές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2017 δημιουργώντας μια επαγγελματική ομάδα χορού “A Move Called Mess” (A.M.C.M) συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία επαγγελματικών κινηματογραφικών βιντεο χορού οπως “Noon Mess” αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου την σκηνοθετική και χορογραφική αποψη. Τέλος, η συμμετοχή του σε πλήθος χορευτικών παραστάσεων, χοροθεάτρου, μαθημάτων σύγχρονου χορού, Tango Argentino,House Dance και Capoeira, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία του ως χοροδιδάσκαλος και χορογράφος, υποδηλώνουν το ανοιχτό του πνεύμα προς οποιαδήποτε μορφή τέχνης έρχεται να τον ολοκληρώσει ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπος.

KOSTAS PAVLOPOULOS

NEW STYLE

Ο ΚΩστας Παυλόπουλος ασχολεΙται με το Hip hop και γενικΟτερα τα urban styles τα τελευταΙα 5 χρΟνια. ΠρογενΕστερα εΙχε ασχοληθεΙ με Latin/ Ballroom dances καθΩς και ελληνικοΥς παροδοσιακοΥς χοροΥς απΟ μικρΗ ηλικΙα. ΕδΩ και 5 χρΟνια δουλεΥει επαγγελματικΑ ως χορευτΗς και Εχει συνεργαστεΙ με πολλοΥς Ελληνες χορογρΑφους και καλλιτΕχνες σε shows, events Η νυχτερινΑ κΕντρα διασκΕδασης. ΜερικΕς απΟ τις σημαντικΟτερες συνεργασΙες του εΙναι με τους ΣΑκη ΡουβΑ, ΕλΕνη ΦουρΕιρα, Ελενα ΠαπαρΙζου, Oneirama, ΤΑμτα, Demy, ΚΩστα ΜαρτΑκη, ΓιΩργο ΜαζωνΑκη, ΠΑολα, ΚατερΙνα ΣτικοΥδη, ΘωμαΗ ΑπΕργη, Otherview κ.α

Kostas
Nikos

NIKOS KOUKAKIS

JAZZ FUNK

Ο ΝΙκος ΚουκΑκης γεννΗθηκε στα ΠεριβΟλια ΧανΙων. ΣποΥδασε στο ΤεχνικΟ ΛΥκειο ΧανΙων και στο ΙΕΚ ΧανΙων, τμΗμα δικτΥων και επικοινωνιΩν. ΕκεΙ ξεκΙνησε τα πρΩτα χορευτικΑ του βΗματα σε μΙα τοπικΗ ερασιτεχνικΗ σχολΗ χοροΥ. Το 2005 μετακΟμισε στην ΑθΗνα ξεκινΩντας παρΑλληλα τις πρΩτες του επαγγελματικΕς σπουδΕς στο χορΟ, αποκτΩντας: MODERN THEATRE του διεθνοΥς συστΗματος χοροΥ ISTDFree STYLE ASSOCIATE του συστΗματος IDTA. ΤαυτΟχρονα εμπλοΥτισε τη χορευτικΗ του παιδεΙα με μΙα σειρΑ εκπαιδευτικΩν σεμιναρΙων με αξιΟλογους εισηγητΕς: Yannis marshal, Ben Davies , Nick Bass, Blaze, ΜιχΑλης ΝαλμπΑντης, ΜΑρω ΓεωργΙου, ΧριστΙνα ΦωτεινΑκη, ΜαριλΕνα ΓραφΑκος κ.α. Οι πρΩτες του χορευτικΕς εμπειρΙες Ηρθανε με τη συμμετοχΗ του σε fashion show στο κανΑλι “ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΝΙΩΝ”, την οποΙα ακολοΥθησαν και Αλλες τηλεοπτικΕς εμφανΙσεις:
Σε videoclips και διαφημΙσεις μΕσο του πρακτορεΙΟυ Ace Models 2008-09, καλλιστεΙα Star ΕλλΑς/Miss ΕλλΑς ANT1 2010, MAD VMA 2010 Εως 17, X-FACTOR 2 2010, Eurosong of Greece 2013, THE VOICE 2014, YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR 2014 και 2016 και 2017, MAD VMA CYPRUS 2016 και 2017, super music awards 2017, mad walk ΕλλΑδας και ΚΥπρου, Φοιβος concert στο ΟΑΚΑ 2012, συμμετεΙχε στην ΑφΗ φλογας του Μαραθωνα 2017 και Νοστος festival 2018 σε σκηνοθεσΙα του ΦωκΑ ΕυαγγελινοΥ, ΣυμμετεΙχε στην ομΑδα σΥγχρονου του ΠαΥλου ΚουρτΙδη 2010-2014 στα Εργα Society says , Frankenstein και ΑδιΕξοδο καθΩς επΙσης εμφανΙσεις σε videoclips, συναυλΙες, θΕατρο και ομΑδες σΥγχρονοΥ χοροΥ. ΣΗμερα εΙναι ενεργΟς επαγγελματΙας χορευτΗς και διδΑσκει μοντΕρνο και funky jazz.

Ελληνικα